Preview Mode Links will not work in preview mode

Bli en bättre golfare - med MXPGolf.se

Apr 30, 2020

Denna vecka gästas Max av två stycken gäster. Mikael Detterberg Imstedt som har varit med tidigare och Tim Wingårdh Mitsell som tillsammans har startat företaget ImpactSpray. Vi snackar om processen att ta fram en ny golfprodukt till marknaden, golfteknik och givetvis bollträffens påverkan på bollflykten. 

 


Apr 23, 2020

Denna vecka gästas Max av Oskar Almlund, golftränare på Köpenhamns Golfklubb. Oskar har sin kompetens främst i svingmodellen Stack & Tilt där han även är med och utbildar nya tränare. I detta avsnitt djupdyker vi i Oskars filosofi och syn på golfsvingen och spelarutveckling.


Apr 16, 2020

Veckans gäst är Mikael Detterberg Imstedt. Golftränare på Öijared utanför Göteborg och landslagscoach. Mikael har stor erfarenhet både som spelare och under de senaste åren även i tränaryrket. Vi djupdyker i tekniken och Golfing Machine men Mikael delar också sina erfarenheter om statistik och vikten av ta...


Apr 9, 2020

Denna vecka gästas jag av Henrik Swärdh, PGA Club Professional på Carlskrona Golfklubb. Henrik och jag är bland annat gamla klasskamrater på PGAs tränarutbildning men Henrik är med i detta avsnitt främst för att snacka om träning och träningsplanering för golfare. Vill du lära dig mer om hur du ska lägga...


Apr 2, 2020

Veckans gäst är Fredrik Linblom. Fredrik bor i USA och har flera järn i elden då han har sin karriär som golfproffs, samtidigt utbildar han spelare från PGA-tour till hobbygolfare i närspelet. Som om inte det varit nog driver han fantastiska sociala medier för alla golfintresserade. 

Följ Fredrik på Instagram:...